Sedekah barang baby

Assalamualaikum…..Saya nak sedekahkan barang baby saya kepada sesiapa yang nak. (Stroller, playpan/katil baby boleh lipat, bumboo, tub baby, kerusi letak dalam tub baby, baju baby, tempat panaskan susu, high chair, pagar tangga baby, walker, electric steam sterilizer bottle , etc) ambil je semua barang tu. Alhamdulilah semua barang diatas sudah disedekahkan….jika ada barang lagi saya akan update nanti. lokasi petaling jaya selangor. #sedekahbarangbayi #sedekah

57 Các câu trả lời

Kalau ada lg electric steam sterilizer tu, sy nak sis.. smoga ada rezeki tok bkal twin sy..

4mo trước

Salam puan . Electric steam sterilizer masih ada ? Kalau ada saya nak boleh ?

salam sis..kalau ada lgi blih x sya nk? kalau masih ada rezeki baby first sya

Salam sis barang ada lagi ke? Saya nak. Ni phone saya 0124780242.

moga murah rezeki sis 💐 btw bumboo tu apa? saya je ke tak tahu? 😅

5mo trước

masih ada ke sis? saya mahu?

Sya nk boley ke sbb xlma lg nk brslin dh...Dpt katil baby xpe dh

saya nak .. tpi saya duduk di Kedah. takpala tak ada rezeki..

high cair n pagar tangga ada lagi x... whsup saya 01130434673

Hi sis. Ada lagi ka ? Semoga ada rezeki baby december nanti

salam sis...playpen ada lgi tak, atau kalau ada bed fence