shaklee

Assalamualaikum..nk tnye..sye pregnant 10 w and hb sye rendah..jdi boleh tak sye amik product shaklee tuk tambh drh dan vitamin..bgus tak untuk kandungan??biasa nurse bg tak mkn sumplement ni

2 Các câu trả lời

so far mkn shaklee bagus hb naik sampai 13.8 tp kena la mkn makanan yg lain yg mengandungi iron jg mcm kerang, jambu batu, hati ayam etc

Waalaikumussalam wbt... supplement tambahan boleh ja rasanya... apa2 brand pon boleh...