pantang larang ketika ibu mengandung

Assalamualaikum..nk tnya boleh ke suami pi mancing?sbb mak ayah Kata kalau ibu² ngandung ni Ada pantang larang suami tk boleh buat..suami saya suka mancing tp tk boleh tkut terjadi pada anak nnti...btul ke?

2 Các câu trả lời

Pada sy tkde masalah . Cuma bila kita kemana mana pun . Jaga adab ptuturan dn perilaku lah . Elakkan mngundang apa yg tk patut . Lps balik mncing sbelum tidur mandi dulu bersihkan diri dn kalau boleh jgn mncing lewat malam .

Tak payah percaya benda2 tu. Doakan baby sempurna je ok. ❤️❤️