Celah kelangkang berdaki

Assalamualaikum, Nak tanya time pregnant ni Celah kelangkang memang akan berdaki ke

14 Các câu trả lời

Hormon tu sis. Saya siap ketiak, leher dan belakang lutut tu gelap. Huhu

10mo trước

Sama la sis..hri tu siap ketiak bau stokin jap haha nasib baik jap je lps tu hilang dh..

ye betul,banyak tempat ar senang cerita.tp itu normal

Yaaa. Lepas bersalin masih ada ye, tak hilang

10mo trước

lain org lain pengalaman kot, sbb saya punya lepas je anak lahir dia perlahan2 hilang. Skg anak dah 4 bulan hitam di celah kelangkang saya dah hilang sepenuhnya. Xde sapu apa2 cream pemutih just mandi dan cuci macam biasa je. hehe

mungkin preggy...