Saya nak tanya ,Normal ke time pregnant celah² peha,ketiak,leher,perut jadi hitam,macam berdaki...

Saya nak tanya ,Normal ke time pregnant celah² peha,ketiak,leher,perut jadi hitam,macam berdaki,sendiri tengok pon Allah,hitam betul...pastu tmpt yg gelap tu gtal²..nk bercukur,nk suruh suami pon malu..sebab hitamnye😆😆😆.. mcm mne la nk bersalin nnti...boleh ke hilngkn

10 Các câu trả lời

Sama lah kite… 2nd preggy ni buruk betol lahai bila belek2 kat cermin 🤣 tp tulah pape pun kene tgu lepas besalin baru surut 😵‍💫 anak sulung dulu helok je 😂 kali ni betol2 baby amek aura ibu

Ya Allah sama laa kita, segan jadi wlpn husband tak kisah pn. Hahaha dia jwb biasala tu nak malu apa😂.

1y trước

kita yg kisah...sbb hitam btol

Normal due to hormones changes 😊lepas bersalin nanti once hormon kita dah stabil akan kembi pulih.

Sama lah .. sy ketiak , Leher dengan celah kangkang la hitam. allah malu sy dengan suami ..

1y trước

kan...suami nk tgk..Sye cakap xpelah...

Normal sis tpi lps bersalin akn hilng blikk , sye celah ketiak jdi hitam jgkk.

Normal. Sy punye pon itam. Kwn sy cerita pun dia pon itam. 😅😅

sma la sis adehhh sy dh hbis fkir apesal la jd mcm ni

Sama sis segan sbb since pregnant ni smua jadi gelap🥹🥹

1y trước

ye...perut, payudara,ketiak,celah peha...

Sama la, naik segan plak😢

Normal !!!