ngilu celah kelangkang

Salam.normal ke kalau rsa ngilu celah kelangkang. Kelangkang ke apa ntah nama.?bhgian vagina Kita tu.#33 weeks

14 Các câu trả lời

Tu tandanya bby menyesuaikan kddukan kepla di laluan pelvik kta..nnti 37w kpla baby btul2 dh msuk laluan n standby utk proses kelahiran...sy 36w+ suda mmg sllu rsa ngilu n senak di bhgian tu..😊

Sama la saya. Start dari 28minggu da rasa sakit kat bahagian situ sekali tambah rasa ngilu kat bahgian ari². Nak pakai seluar sakit dia yang amat. Sekarang da da 31minggu 4hari

4y trước

sama ..sakit start dri 27weeks ..kt celah kelangkang ..dan ngilu2 kdg kt miss v. pdhl bru 28 weeks ni..maaf bole sy tau miss bersalin weeks berapa? risau jgk ni. maaf tau komen ni da lama 😂

Sy baru 2m2week da rasa ngilu juga kat bahagian tu,skali terus lenguh pinggang, normal tak jg?

Sy ngilu jgk ni skang ni..nk msuk 27 weeks..ble bgn sakitnya kt vagina cm baby nk kuar dh..klu rehat ok ckit

Normal. Sy start skit kelengkang masa 30week. Skrg 34w4d lebih dri ngilu n skit. Jln pun slow2

Sma ngn sya...sy drpda awl mngandung dh rsa skit smpilh skrg 33weeks..

Sma la..sy 32mggu dh strt trsa ngilu kt vagina.. Tkt je trsa

Sya 34weeks baru rasa sakit dan ngilu kat celah selakang peha,

Normal sis.sya sampai jln dah serupa penguin.hahaha

Normal. Bby tgh nk engage mybe.. Bykn rehat ye