baby kurang membebel

assalamualaikum... ibu² smua nak tanya ni, normal ke klu baby umur 6bulan lebih tp kurang membebel tp kuat menjerit² je?? ada tak ibu² yg sma cam baby sy ni, tlg bagi pendapat??

2 Các câu trả lời

anak sy pun macam tu skrg ni. menjerit2 kuat. bebel kurang. die ada sebut abu..abu.. lagi xigt... ikut mud die lah.. kdg bgn pg... pas mkn or susu.. ms mkn.. sy pun rsau juga. hrp xde ape2..

Mmg tu fasa menjerit nati naik lg umur dkt 7@8bln dia bubbling saja,dkt2 setahun ha,byk klr bhsa bb,dgr org nyanyi dia pun start tu bersora