result upt positif ,sebulan selepas gugur

assalamualaikum..hye momies..nk tanya..ada tak berpengalaman mcm saya..sy gugur anak kedua 5w pada 22/2 bulan lepas..n smpai skg tak period lagi.sy check upt harini 26/3 result positif.adakah sy pregnant..?ada momies pengalaman mcm sy tak

result upt positif ,sebulan selepas gugur
17 Các câu trả lời

sy gugur 6/6 pstuu 21/7 sy check double line. Alhamdulillah sy mngandung lg 6week dahh

2y trước

Bestnya sis, Alhamdullilah. Saya gugur 26/4, lekat balik lepas sekali period,saya cek upt 30/6 double line. Tapi saya gugur balik di week 7,And kena bebel jugak dgn doc hari tu, hari ni dah 6 hari pantang. Doakan saya sis, semoga diberikan rezeki. Semoga sis and baby sihat.

Sama dgn saya gugur 21-2 baru baru ni 26-3 saya cek upt double line ,☺️

2y trước

Saya g swasta , dok boleh cakap mgkin hormon 😭tk mgkin prgnnt padahal selepas seminggu gugur g hos cek upt dgn scan . Upt negatif dalam perut pun kosong ja .

untungnya..saya gugur bulan 2 sampai sekarang masih menanti. tahun ke8 ttc

2y trước

insha allah semoga allah beri rezeki jgk buat sis tak lama lagi🤲🏻🤲🏻aamin aamin aamin

bestnya...doakn tuk sy..moga bulan depan ad rezeki

Sis lastly awk ngandung x?? Sy pon jd mcm awk..

2y trước

Betul tu alia sajeeda, mak cik saya pun kata gitu, lagi pun saya tak pernah melhairkan lagi, takut hormon kacau, saya sebelum ni hormon okey, period ontime, lepas gugur bulan 4 pun, period teratur jaa and tak smpai yang lekat tu pulak,Takut amik2 sebarang perncang atau cucuk depo tuu takut hormon. Thanks awak share pngalaman kakak awak, sbb sya mmg tnya banyak pihak. Doc yang suruh tu pun mgkin dia tak tau saya pernah melahirkan ap kot, cuma dia tanya saya gugur berapa kali jaa.

Rasanya positif tuu 😁

Tahniah sis