berat badan selepas melahirkan

assalamualaikum..hai..nk tny?cm mne kita nk trunkan brt bdn kita selepas melahirkan?ad tip2 x ibu2 semua?sy skrg pregnant...stiap kli melahir kan msti brt bdn sy meningkat..kdg2 giveup la jgk sbb nye tkut2 nanti suami ckp x pndai jaga bdn..ha disitu la timbul nye penyodol..tlg bg tip2 dear mummy?

2 Các câu trả lời

My experience, bf anak2 i. Berat turun dengan jayanya. Makan suku suku separuh. Makan yg healthy2 and byk minum air suam

12mo trước

terima kasih ays tip2 nye ibu2 semua