Kongsikan pengalaman ibu2

Assalamualaikum..haii ibu2 boleh kongsikan pengalaman ibu2 bersalin di hospital Klang Selangor tk..sy bakal bersalin di sana dlm masa terdekat ni Sb sy gdm on ubat ..ade ibu2 gdm yg bersalin kt hospital sana ke boleh kongsikan tak.. Dekat sana nt kita mudah dapat katil ke penuh kn sana??.. ni ank yg ke 5 dan first time sangkut gula.. sebelum ni sy bersalin di hospital Tanjung karang,selangor.. #pregnancy #bantusharing

1 Trả lời

maaf sy takde pengalaman ini,sy bantu tlong up kn awak punye post ye mungkin mereka ade pengalaman yg di tanya awak..moga dipermudahkan 🙂🙂