tak tahan bau badan sendiri

Assalamualaikum. Firstly, maaf ya sebab tny soalan yg pelik2.. Nk tny, ad x siapa2 yg xboleh bau bdn sendiri? Nak pakai deodoront, xboleh bau deodoront, nk sembur perfume, xboleh bau perfume.. Mcm mn ya nk bt? Stgh org xboleh bau bdn suami, boleh la mntk suami duduk jauh sikit.. Tp mslhny bau bdn sendiri yg xboleh.. Mohon jgn kecam ya.. #anak pertama

9 Các câu trả lời

time saya pregnant pun alami benda yg sama. org cakap sbb hormon. stress sangat semua benda tak sesuai. atlast pakai perfume yg bau dia lembut dan memenangkan baru okay. vs punya. asal takde bau badan okay tak loya 😌

Sama masa 1st trimester mmg x suka bau sendiri. Lepas tu kalo lpas msak bau tumis yg melekat kat baju tu pun x suka terus mandi atau tukar baju 😬 dh 2nd trimester tu ok dah

saya pakaj yg jenis batu bukit. nanti saya hantar gambar. yg ni tahan lama, asalkan jangan jatuh sebab boleh pecah. dia takda bau dan memang satu hari takde bau ketiak

Sama.sy asal bau yg kuat nak muntah. Sabun, masakan, minyak wangi, bau bdn, bau kain lesu. Xtahan terhidu. Kdang berfikir mcm mna nak mandi tanpa guna sabun.

maybe boleh tukar jenis sabun mandi or boleh jugak gosok badan dgn limau purut.. mandi dgn air suam & elak badan berpeluh..

sama mcm sy mse pregnant ank 1st dulu. semua xboleh bau. pakai deodoran yg kristal tu. okey sikit kot.

bli dkt guardian atau watsons. nak pakai dia, siram air sikit, asal basah then sapu kt ketiak

4y trước

ha pakai ni inshallah okayyyy

waalaikumussalam, rsanya prlu cri deodoran yg xda bau kot,,

Sy bau telapak tangan sendiri tak boleh, mesti muntahhh