Week 11 masih loya & muntah

Sensitif sangat dengan bau, asyik nak muntah je, dari bulan puasa haritu lg, penat sgt, xboleh bau dapur and xboleh masak, xboleh bau makanan, loya tekak ni🥹

4 Các câu trả lời

sama! Saya dr bulan puasa mmg tak boleh bau dapur bau rumah bau toilet, xboleh masak semua rasa loya. Tapi skrg slowly nak pulih balik dah. Anak first sampai 5 bulan meloya je😭 kalini ok sikit☺️

Normal je tu saya 13w pun setiap kali makan mmg akan muntah balik. Tak hilang2 lagi alahannya. Makan buah pun blh muntah juga lepastu.

sama saya... alahan bau sngt..smua x leh bau..pakai mask kt umh pon.. tpi muntah tu x de..

normal sgt tu sis. sy pregnant baby girl 2 org alahan nak masuk 4 bulan baru hilang

1y trước

Sy xboleh buat kerja langsung rsa stress pula bnyk kerja bertangguh🥹