air tulang belakang baby

Assalamualaikum..ada ibu yg berpengalamn x dlm hal ni..sy masih dlm pntg..25 hari..smlm bby admit..doktor call hri bg tau yg antibiotic yg diberi pd baby x sesuai dgn kuman..doktor minta nk ambik air tulang belakang untuk check virus ap dlm bdn baby..risau...

1 Trả lời

Xpe sis...ank sy pernah kena ambil air tulg blkg jugak dlu kes antibiotik jgk...alhamdulillah xde pape efek

4y trước

Depend pd antibiotic apa yg dorg bg....ank dlu kene stay hospital 15hari completekan antibiotic dia...