gdm - diet control

Assalamualaikum wbt..maf mggu..sy ingin bertanya,kndgn sy 35 weeks..ada gdm diet control.bsp sy xbrapa cntik.. Klau berslin nnti doc akn tgk tak result bsp sy y x bpe cntik ni? Ke kne induce trus? Maf bertnya.. first pregnant.harap ad yg sudi jawab n bgi pnjelsan yer..

gdm - diet control
1 Trả lời

Biasa gdm dc mmg akan kena induce sis..sy 2x preggy gdm dc..so mg doc induce.utk bersalin normal

5y trước

Sy rasa mcm ok..tp nk lg pasti kena refer doc..sy ms 1st preggy mmg selalu kena gak mcm.sis tp doc ckp gdm dc ja..sis kena kontrol mkn minum ya.reduce sugar carbo