Mengandung 9 week..

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh semua,, saya nak taanya,, siapa ye disini mengandung 9 week.. Boleh lah kongsi kongsi ? saya 9 week.. Tapi perut kecik jee, masa duuduk nampak besar, masa tegak nampak macam tak mengandung? saya takut, dag berfikir negative dah?

34 Các câu trả lời

Sabar sis.. baru lagi tu.. nanti perut masuk second trimester mula lah nmpk sikit sikit ☺️ saya pun perut nk masuk 16 weeks baru nmpk 😂 sabar ya.. janji baby sihat ☺️

5y trước

Heheh oke sis.. Dah tau ke babby sis boy ke girls hehe