Buka buku pink kedua

Assalamualaikum.. untuk buka buku pink kedua. Kne bawak ape je ye? Ke atas kk jugak?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

kena bawak buku pink anak first,salinan kad pengenalan suami isteri dan salinan surat nikah...jangan salah faham pasai buku anak first ni...kalau anak first awak ada gdm atau high bp atau ada masalah lain masa mengandung depa boleh rujuk dari buku lama untuk langkah berjaga-jaga...lepas tu depa bagi balik le

2y trước

ye stand by siap2 nanti tak payah kalut2 cari dah bila depa perlukan buku pink anak first...

Br ni klinik tmpt sy suruh bawa kad kawin, buku pink pertama dn kad vaksin covid

2y trước

boleh la standby bwk.. lain klinik lain cre dia.. tq mommy 🫰🏻

Tempat saya kena bawak buku pink yg pertama masa nak buka buku pink kedua

2y trước

inshaAllah hrap2 tmpt sy sme jugak kne bwk bku pink prtame je..

Call KK berkenaan.

2y trước

dah call.. x sempat tanye dah letak