bil hospital

Assalamualaikum umi2 semua...sy nk tau bil hospital sultanah Aminah Johor bahru,bg kelahiran berapa rm ye,mengikut kelas...???umi warga JB please answer me....🙏🙏🙏

2 Các câu trả lời

salam sis . tak sampai 100 pon . macam kes saya, anak dduk wad baby, sy duduk wad ibu2 tu dari 5dec-9 dec (keluar wad) . mmg tak sampai 100 . saya bersalin normal . duduk wad kelas ke-3 kot tu.. yg wad duduk ramai2 tu . saya tak sure tu kelas ke berapa 😅

4y trước

mula² saya duduk ad 3 org dalam wad saya.. lepastu pindah bilik yang ada ramai² orang tu . dalam tu ada dalam 8 orang kalau x silap.. hospital sultanah aminah wad nya wad lama sis 😂

Wad kelas 3 xsmpai 100 klau norml tpi klau czer duk dlm bpe hri dlm rm200 lbih.. tpi ttap kelas 3 jgak.. ☺️