Hamil luar rahim

Assalamualaikum sya nak tnya mummy semuayg ada pengalaman hamil luar rahim... ?? Adakah ia berbahaya atw sma jak seperti dgn hamil dalam rahimm..? Sya cma nak tw sbb kawan sya skrng dh 15mnggu dan dikatakan hamil luar rahim...

3 Các câu trả lời

bahaya..2 minggu lepas baby sy bru 5 minggu..scan dr cakap luar rahim..trus operate time tu..xboleh tunggu baby besar..nnti boleh pecah dalam..sekarang sy ada 1 tiup sahaja sebab kena potong

10mo trước

skrang kamu ada hamil yg normal dlm rahim tak ?

Sangat berbahaya,kandungan akan pecah kerana ruang sempit,boleh menyebabkan kematian ibu

5y trước

Dia skrng duduk dirumah sahaja.. Sbb dia ni org tak bersurat mmg klw pergi hosptal akn dicaj beribu baru dia ni baru sahaja diceraikan... Tiada sapa yg tanggung...

Slalu hamil luar rahim dokto akan gugurkan sebab bahaya