buku mengandung

Assalamualaikum , sy nk tnya , klau kita tau awal pregnant , brapa mggu kita bleh stat buat buku mngndung ??

19 Các câu trả lời

Waalaikumussalam.. Ikut pada KK tempat sis. Mcm kat tempat sy ni, sy dh buat pengesahan di klinik 10/2 yg lepas.. Tp bila ke klinik desa, nurse kat situ suruh tunggu 8week.. Hari ni dh masuk 8w 2d..tp nurse blom update lg tarikh buat buku..

Klo adr msalah mmg kena bukak awal...cm sy aritu ade pitam mse 6week... Doc suh bukk buku trus...sng nk follow up..

Saya..docter suruh datang masa kandungan 7 week..sekarang baru 6 week

sy 4wk dh buka.. aslkan dh confirm pregnant..

Kalau kt tmpat sy, dlm 10w bru buka buku

Terima kasih ats perkongsian ☺️

Brgantung dgn klinik yg sis pergi

Sye haritu 7weeks dh buat .

wslm.. 8 weeks dah blh buat

Before 12w. Seeloknya 8-12w