Buka buku baby

Assalamualaikum mommy2 smua..nk tnya.. Utk bkak buku bby skrg kena booking dlu kan... Bleh tau mcm mna? Tq... #firstbaby

4 Các câu trả lời

Thnks mommy2 yg sudi bls... Xdi dh walk in kk tnya... Kna buat appointment dulu..so appoiment bln dpn... Sbb bln nii dh pnuh.... Hehhehhe... Alhamdulillah... Check kt klinik swsta bby bru 7w.. Heartbeak pun normal.. Smga mommy smua djauhi wabak ini.... #firstbaby bby

call klinik kesihatan atau klinik desa yg dkt dgn umah..bgtau nak buka buku pink.. nnt diorang bg tarikh appointment.. tnya sekali apa yg kena bawak.. mcm photostat ic, sijil nikah..

3y trước

welcome

Wslm wbt. Boleh call klinik kesihatan / klinik desa teredekat dengan kawasan puan dan maklum nak buka buku pink.