nak tahu?

Assalamualaikum sy nk tanya buat mase terdekat nie ada mne mne mommy's tak Yang bersalin di kemaman... Sy nk thu prosuder beranak kat sana....

1 Trả lời

Waalaikumsalam, jika puan bersalin di hospital kerajaan. Prosedur daftar masuk tetap sama. atau nak lebih tepat jawapan. hubungi hospital. sediakan soalan siap-siap. so tak terbuang masa lama di telefon sebab pekerja hospital agak sibuk. harap dapat membantu.