tak berapa pasti

Assalamualaikum sy nak tanya kalau line mcm ni apa masud dia? sy baru je kahwin dh masuk 1 tahun dh, terima kasih, tolong bagi keja sama

tak berapa pasti
10 Các câu trả lời

Try sis check gune yg upt biase dulu atau klau nk better beli clearblue yg tulis brape weeks pregnant klau positive 😉 insyaAllah harapnye positive, doakan sy pregnant jgk ye, dah 11 bulan menunggu 😘

5y trước

Amin

-ve.. biasa tanda + kalau positif tu..cer try upt lain kalau nk cnfirm..

5y trước

Ok tq sis

Negatif..clear blue xsma dgn upt biasa, clear blue line + bru positif

5y trước

Tq sis

Positif pregnant..tapi cek kat kkia klau betul positive

5y trước

Mcm negatif, sy pun memula cek guna upt mcm ni. Keluar line samar² positif.

Klu mgandung dia mcm nie sis +

Klu x silap negative sis...

5y trước

Tq sis

Negatif..

5y trước

Tq sis

Negatif

5y trước

Tq sis

Negatif nie sis.. Klu positif akn kluar tanda + biar pun samar2.. Sbb sy stiap kali pregnant mmg akn guna clearblue utk cek

5y trước

Ok tq sis

Negatif.. kalau ikut test, tegak baru lah positif..

5y trước

Tq sis