Isteri Kurang Nafsu Selepas Bersalin

Assalamualaikum.. Sy ingin bertanya.. Normal ke kalau isteri selepas bersalin kurang nafsu bersama.?Bila sy ajak isteri untuk bersama, isteri sy tidak tolak ajakan sy nk bersama tetapi isteri sy nie tiada keinginan dan tiada nafsu untuk bersama.. Ank sy dh masuk 7bulan tiada lagi mengadakan waktu bersama.. Mcm mne nk sy mengatasi masalah ini...

22 Các câu trả lời

Take her for a date... a romantic dinner, a movie, drive somewhere with a great view... heck, take her shopping! Just remind her she's beautiful

Emm terbalik pulak ngn saya. Anak dh 7bulan. Suami yg mcm kurang nafsu. Nak kata sy ada problem dalaman x de rasanya sbb setiap Kali bersama mmg dia betul2 puas smpi dia ckp mcm nak putus dia punya tu 🤣kalau boleh hari2 nak. Tapi suami ajak seminggu sekali je 😣 saya x pernah start sbb malu.huhu.

5y trước

😂😂😂 lawak tp benar... Sis xyah start. Sis pakai perfume sebelum tido pakai seksi dia faham lah tuuu 🤣