ajak setubuh bersama isteri ditolak

saya berkhawin dgn isteri sudah 11 bulan dan kami belum pernah bersama walaupun sekali dalam pernikahan kami, setiap kali ajakan saya utk bersama isteri pasti ada alasan sakit atau diam tiada respond langsung.. apa perlu saya lakukan? adakah cari isteri lain atau perlu khidmat psychology/kaunseling/motivasi? #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #suami #nikah #kahwin

5 Các câu trả lời

mula2 kne brbncg dlu dgn dia. tye knp. klu hnya sbb tkot skit smua prmpuan yg mnikah tkot skit. sy fkir isteri tuan ada ssuatu trauma. klu dia brsdia utk brcrita..dan tuan sgup bntu.boleh je bw kpd bidan batin wanita utk rwtn tradisional. utk rwtan islam pun boleh. utk rwtan moden boleh rjuk doc.

Bincang dari hati ke hati.. Mungkin ada trauma isteri tuan n tuan kena berlapang hati bila dgr cerita si isteri.. Mungkin ada yg xmampu nk dia ceritakan

4y trước

Cuba mintak nasihat ustaz yg benar2 ustaz yg boleh tlg tgk2 kn.. Kita ikhtiar.. 11bln bkn masa singkat kn..

pernah terdengar kes mcm ni.. lepas jumpa ustaz,katanya ada pengamal ilmu hitam telah mengunci nafsu isterinya kerana dengki..

bawak berbincang

Kamu kahwin paksa ke?

4y trước

kami kawin suka sama suka, kenal dulu, suka, cinta dan kawin