Hubungan suami isteri..normal ke perempuan nafsu lg tinggi sekarang dr suami.. Boleh kontrol ke?

Hi..nk tny..maaf ea.. Sy kandungan baru masuk 19minggu.. Normal ke apabila sy mempunyai mood utk bersama lebih tinggi dr suami... Walaupun selepas bersama sy nak lagi.. Sehingga kadang2 sy melepaskan keinginan tu sndiri kerana suami kerja atau tidak mampu lg.. Sebelum ni x pun.. Bagaimana nak kontrol ea?

5 Các câu trả lời

Sy rasa normal je sebab perubahan hormon kan. Sy pun dulu mcm ni jugak. Keinginan tu lain mcm. Suami layan je. Kalau suami tak larat, sy distract diri sy dengan benda lain. Main game ke mkn ke tgk tv ke. Buat apa2 yg boleh buat kita leka atau lupakan keinginan tu kejap. Kalau tak dapat kontrol, puan cuba paksa diri puan tido atau berfikir je apa2 sampai rasa mcm otak penat last2 akan tetido jugak

Perubahan hormon masa mengandung mmg normal. Ada org terus hilang rasa nk bersama, ada yg makin membuak-buak. Klu suami boleh layan lg, boleh explain kt suami. Klu tk boleh, kena distract diri dgn sibukkan diri buat kerja rumah ke, apa ke. Takpun klu yg Islamik sikit, org kata klu teringin nk melepaskan keinginan sendiri tu terus ambik wuduk dan baca Quran atau solat.

Mmg normal mommy. Nak control tu tak tahu la camne. Try buat something hobi macam berkebun ke kan. Tapi apa2 kena explain dgn suami apa keinginan kita. Harap suami memahami

pujuk suami utk cuddle & oral. pastikan suami fhm situasi kita. kalau suami bg cukup mkn, xde la rasa kurang bila suami xde dkt rumah. onani x elok tau

normal