Keputihan & air

Assalamualaikum sy firstmom.. srs nk tnya soalan tdi sy duduk secara mencangkung smbil main kucing x lma lepastu seluar sy bsah mcm terkencing tpi tkde bau apa2 pun dkt seluar.. dlm msa yg sama keputihan pun ade jugk.. minggu lepas pun jdi bnda sama msa sy tegh tido kluar air tpi sy x pasti tu air apa.. mami2 yg lain bole bantu jwab x kot ade yg sama mcm sy.. sy nk prgi hospital tpi risau la.. skrg 30week plus

1 Trả lời

pergi hospital sis please. cair jernih takde bau tu boleh jadi air ketuban. takut ada leaking. tak perlu takut pun. stay healthy ye

6mo trước

saya tak pasti, itu kena tanya pakar dulu, tengok keadaan awak mcm mana. kakak ipar saya dulu ada leaking, saya tak pasti warded ke tidak, tapi doktor tak bgi dia naik tangga langsung masa tu. rumah pulak tingat 3 takde lift, mmg pindah duduk rumah mak la sampai bersalin.