Keputihan

Hi mommy semua.. saya nk tanya..sy pregnant dah 20w.. menjk2 ni keputihan sy normal je wrna jernih cm air kosong tu ..tpi mkin lama dy jdi pekat wrna susu lepastu berbau ... Sy x ckp dngn doc lagi psal ni...momyy semua ade pengalaman mcm say x...

Keputihan
4 Các câu trả lời

Awak nanti checkup bagitahu nurse tau. Saya keputihan biasa2 je tapi sangkut ada infection. Keputihan ni infection, kalau biarkan boleh affect baby. Baru2 ni perut saya asyik mengeras sebabkan infection sampai kena ke hospital. Better awak inform nurse.

2y trước

Masa kencing tak sakit. Tapi mengeras dekat kawasan perut. Kalau kencing kotor pun boleh jadi sebab perut mengeras. Tapi better check dgn doktor sbb risau affect baby. Saya rasa mengeras terus pergi klinik scan risau kalau baby ada apa apa.

saya pun sama. cuma kalau penat sangat baru banyak sikit keluar nya. tapi tak bau pelik punn. haritu ada bagitahu nurse. nirse kata normal je. kalau banyak sangat sampai kena pakai pantyliner and bau busuk, baru kena cek.

bau normal dgn bermasalah ada beza rasanya.. tgk pada texture sy selalu alami tp tak sentiasa keluar. ada masa dia. since x busuk macam nanah kaler stil putih susu sy abai je.

2y trước

klau mcm sy ni kira bahaya x.. takut jugak ad effect kat kandungan...

bg tau nurse mse checkup sis.. t dia amek sample..dgn bg ubat insert dlm vagina...