Luka jahitan tiba2 berdarah

Assalamualaikum ,sy dah sebulan lebih bersalin tapi kat bahagian tu(yang sy bulat dalam gambar ) luka jahitan tak bercantum …jahitan luar dah cantum elok ,hari ke-9 benang dah renggang..area situ kalau terkoyak memang tak bercantum ke lama2 akan bercantum balik ? Sebab sy cek guna cottonbud tiba2 ada darah dekat situ dan tak rasa sakit pun cuma kalau ada berair sikit rasa pedih2 🥲 risau saya luka dekat situ tak pulih sepenuhnya lagi… #firstmom#firstbaby #bantusharing

Luka jahitan tiba2 berdarah
2 Các câu trả lời

saya masa minggu ke 2 jahitan belah tengah terbukak jadi terbukak luas la macam berlubang saya amalkan makan daging banyak ii alhamdulilah skrg dah 2 bulan lebih jadi macam biasa balik dia akan tertutp balik macam takde luka apa apa

mntk Dr atau nurse KD cek