BOLEHKAN BERSAMA SUAMI KETIKA AWAL KEHAMILAN

Assalamualaikum. Sy baru hamil 7 minggu 6 hari. Bolehkah saya bersama dgn suami sy dan bolehkah dia pancutkan air dia ke dalam faraj? Maaf soalan agak sensitive, tp sy mmg tak tahu sbb ni 1st pregnancy saya. Sy risau baby dlm kandungan ni. Sbb minggu lepas scan dah nampak baby n heartbeat.

2 Các câu trả lời

Macam sy alhamdulillah dari awal bersama okay. Ada orang tak boleh, sampai bleeding. Doc tak galakkan bersama pd awal kehamilan. Kalau awk nk try, jangan ganas2. Tengok okay ke tak. Kalau memang tak okay, stop bersama dulu.

Sy jenis x boley..8weeks bersama..keluar darah sikit ..sjk tu xberni...skrg da 17week pun xberani jgk..