Ibu mengandung positive covid.

Assalamualaikum.. sy 29 weeks dah disahkan positive covid.. kurantin dirumah.. sekarang ni.. cume ada symtom batuk2 je.. tapi still risau.😔😔 kat sini ada x ... ibu2 yg berpegalaman positive covid.. boleh share x..

27 Các câu trả lời

Puan. biasanya ibu2 mengandung perlu masuk wad utk pantauan. Mungkin boleh call utk tanya... semoga Allah sembuhkan Puan cepat.

3y trước

dgn Pulse Oximeter

please cuba mkn sup ketam..ada terbaca dkt fb aritu..risau nya ht mendengar ibu yg +ve ni..ya Allah,😔 semoga cepat sembuh

sy pun baru tau positif harinie...deria bau pun da xde...baru lepas vaksin 2 dose...risau nye...

3y trước

sis, 2nd dose dah lepas 14hari ke belum

smoga dbri ksmbuhnn buat ibu dan bby...smoga sntsa dlm lindungan Allah SWT amin

smoga dipermudahkn smuanya & cept sembuh ibu2 yg tkena jgkitan 🤲

Semoga dipermudahkan segala urusan.. Kuat mnhadapi virus tersebut..

kuat semangat ye sis ..semoga semuanya baik2 jaga diri ya 💕

semoga cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan sis.

Allahu. Semoga dipermudakan segala urusan sis🤲

Sis sempat vaksin tak 1st or dah complete 2nd dose

3y trước

Xpe saya doakan sis dikurniakan kesembuhan nanti da sihat sis bole terus pg vaksin .