39 minggu and positive covid

Saya risau sgt .. Saya just self quarantine Kat rumah je ni.. harap baby keluar time habis covid .. ada x Kat sini yang nak beranak dah kena covid pulau

1 Trả lời

hai mommy. saya covid+ masa 36 weeks something dan bersalin 38 weeks. kene pergi ke cac stadium melawati tapi husben tak bagi pasal dah kat sana ramai positif bila kita nk negatif 😅 kuarantin sendiri kat rumah sebab stage 1 kan hat jenis tak boleh bau tak boleh rasa. takde kacau pernafasan atau batuk batuk pun. takde keluar rumah walau sekadar nak ambik angin pun. bila start rasa sakit contraction terus ke hospital buat swab result negatif. Alhamdulillah. bersalin normal takde masalah apa.