klinik untuk vaksin anak

assalamualaikum smua mn nk dpt vaksin kt kl untuk anak ye,anak sy dh umur 4thun lbih,anak sy dri baby lgi xprnh vaksin lgi sbb mak mentua x bgi skrng mil sy dh blik kg sy ingat klau boleh sy nk vaksin dia.terima kasih❤️

1 Trả lời

Puan..puan boleh refer dekat klinik kesihatan yg berhampiran..boleh google mana2 klinik kesihatan yg dkt dgn tempat tinggal puan..sebaik2 nya ambil lah vaksin bg keselamatan & kesihatan diri anak2 kelak..