Missed Miscarriage

Assalamualaikum smua. Smlm checkup, should be saya dah msuk 11w. Tapi scan, baby takde denyutan. And tak nmpak pape. Refer hospital, disahkan baby meninggal dlm kdungan masa 6w. Doakan anak syurga saya ye. Ni first pregnancy saya.

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Kes sis lebih kurang kes saya. Baby saya tak menjadi, tak membesar. 5 bulan kemudian (skg) saya pregnant semula. In shaa Allah sis, ada anak syurga utk tarik kita ke syurga :) . Boleh cuba lagi, in shaa Allah lepas ni mesti menjadi :)

Waalaikumusalam.. semoga tabah n kuat ya sis.. semoga ada rezeki anak lg lps ni.. takziah ya