Najis baby

Assalamualaikum slmt mlm ibu².nk tnya knpa ya wrna najis bby sy cm ni.bby full bf.3 month.n najis wrna cm ni normal or x?#bantusharing #pleasehelp #firstmom #firstbaby

Najis baby
12 Các câu trả lời

kebiasaan najis baby akn bertukr kuning atau purple atas pemakanan ibu. sebab tu ibu bf kena jg mkn. mcm klo mkn bnyk roti yg melibtkn tepung, baby blh berak hijau

normal. awak boleh refer poop chart ni. dan save dlm phone awak sbg rujukan☺️. boleh juga cari dkt google bristol chart jenis2 najis baby.

selagi full breastfeed in syaa Allah najis nya normal saja. bergantung apa kita makan.

normal je cmni sis.. bketul2 tu mmg cmtu.. sb breastfeed kan.. sihat

𝙽𝚘𝚛𝚖𝚊𝚕 𝚙𝚞𝚊𝚗🥰

Normal kalau minum susu badan

Sihat ni puan jgn risau

Normal 👍🏻

Normal

normal