chicken pox

assalamualaikum slm sjhtera smua.. ad x mommy2 yg prnh kena chic pox msa thrd trim ni? sy mcm ad bintik2 berair la.. week 34🥹 ad onglaman x? ok x nnti? brpa lama nk elok? effect kt bby mcm mna? esok bru nk g jmpa dr nk tnya.. doakn sy n bby ok ye.. risauuu #bantusharing #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

saya pun macam awak jugak. tak kena dengan baby awak jgn risau. sampai bersalin akan awak pulih nanti. boleh rujuk doctor .

9mo trước

alhmdulillah.. yee.. dh jmpa dr siang td.. dr pun ckp mcm tuu♥️ hehe tq awk😘