Kencing mslh??

Yg sy perasan. Sy rsa nk trkencing sgt2 mcm full pundi kncing tu. Tp bila dh ke tnds, sikit je klr .😅😅 knpa ye? Ad yg pnh rsa x. Ni x msa pregnant je tww, sbelum pregnant lg. ad msa dia ok, ad msa dia dtg …#pleasehelp

11 Các câu trả lời

Saya pun jenis kuat kencing jgk dri sebelum pregnant lgi😂tambah2 plk saya jnis minum air banyak. Dah pregnant ni lagi dahsyat. Kadang time nak mandi kencing sekali. Tgh mandi rasa nk kncing lgi. siap mandi kencing lgi skli🥲Dah 20 weeks ni kadang lpas kncing, slang bbrapa minit rsa urgent nak kencing. Tpi kluar sket je. Tak tau la uti ke apa sebab xde simptom lain mcm sakit time kencing ke apa...

Kalau masa awak kencing tu rasa sakit , awak kena kencing kotor . Kena banyak minum air masak atau air barli suam jangan letak gula . ☺️ Saya dulu kerap kena kencing kotor ni . Sejak rajin minum air masak sehari 2L terus elok . Tak macam dulu asyik kena kencing kotor jee 😅

Boleh jd sama ada puan ada masalah kencing kotor (UTI) atau pun ada masalah incontinence. Incontinence ni ada banyak jenis. Dari yg puan cerita mcm urge incontinence. Apa2 pun sy sarankan puan jumpa dgn pakar sakit puan utk tau lebih lanjut

Saya pernah kena macam ni masa pregnant, sampai kena pasang tube kencing hospital tu selama 2 weeks + warded selama 2 days, After 2 weeks baru dapat kencing macam biasa. Saya tak dapat kencing disebabkan keputihan saya

1y trước

Xdapat kencing untuk mengelak kan infeksi yg mnyebab kan keputihan ka sis.?Sy pernah kena keputihan terok dan kencing kotor serentak. Agak lama. Tp x prnh buat pemeriksaan. Siksa ny Tuhan je tau

macam saya haritu pun camni. doktor kata kencing Kotor sikit. kene minum air banyk. Lps minum air bnyk saya punya kencing okey dah.. keluar tu xsikit macam selalu dah

kencing x lawas & kencing kotor.. setiap individu wajib lebihkan air masak setiap hari..

Mcm kencing tak lawas & simptom kencing kotor. Banyakkan minum air masak

Mcm kena kencing kotor.. bnyk kan minum air.. air barli…

lepas kencing cube berdehem.. mcm bg abes kuar la

rasanya kencing kotor awak. cuba refer doctor