Risau

Assalamualaikum semua..sy pregnant anak 1, usia kandungan 17-18minggu.. Tp sy tak merasa apa2 pergerakan lg... Sy juga ada perasaaan samada anak sy sihat atau tak...stiap hr sy pgg perut untuk rasa sesuatu..nak pegi hospital jauh...pernah tak ibu2 kat luar sana rasa risau jika bayi dalam kandungan sihat atau tidak? Adakah itu 1 perasaan normal ibu2

1 Trả lời

Biasa pergerakkan boleh rasa antara 16 weeks hingga 20 weeks . Perasaan risau tu normal sbb sy pun kalau baby kurang gerak sy dah risau juga

5y trước

Tq dear