Confuse

Assalamualaikum semua..saya nk tnya upt kt eco ni boleh caya ke x?sya delay period 4hari..

Confuse
39 Các câu trả lời

try lg lps beberapa hr.. klu nmpk double line, in sha Allah rezeki sis dh smpi..

Boleh sis. Sy guna yg ni juga masa 5 hari sblom period.. alhamdulillah tepat.

Cuba bli kt farmasi plak sis..klau sama gak tu kira blh prcaya la😁

G la parmasi bli yg mahal skit...xde tnye org leh pcwye ke x

X penah guna lg yg kt kedai eco tu..tp rasa fungsi sama saja kot

Beli kat pharmacy la. Kat guardian tu ada je yg RM6++.

Okey je. Sy guna dr kedai eco jugak utk cek pregnant kali ni.

Kadang2 betul kadang salah. Asyik false pregnancy je.

boleh. . sy pun guna eco pnya alhamdulillah skrg dh 10w

Beli yang mahal jelah ..lebih berkualiti dan dipercayai