Upt positif lpas period

Ade x kt sini pnh mngalami mcm sy,sy brublpas period 5 hri lepas .tetiba hri ni kuar spotting,n upt positif.mcm xlogik kn.try tgk upt sy,ke sy kne scam ng upt kdai eco ni hahaha

Upt positif lpas period
5 Các câu trả lời

kawan sy. baru lepas 3 hari priod. cek upt double line..tp xda spotting laa.. n skrg usia kandungan da 5bulan.. tp apa2 pun nti try upt dipntell or clearblue tuk lebih yakin yaa.. semoga ada rezeki tuk puan.

1y trước

yke.sy pn msih tfikir mcm mne blh dble bru lpas priod.tp dh cek ng dip n tell alhamdulillah..psitif.tq ye.doakn kndugn ni bjln ng lancar.bln 2 hri tu sy bru lps ggur

Try pakai jenama lain.. dipntell beli Kat pharmacy/watson/guardian… untuk kepastian.

1y trước

Ikut badan and ikut brapa week kandungan. Saya 10w gugur. Sebulan pun masi upt samar.

Tak mustahil dan logik awak. Test semula guna yang trusted brand.

1y trước

General 4 weeks-6 weeks untuk kembali normal. Kalau last check awak dah negatif, then yang ni positive la. Nak betul betul yakin guna yang trusted brand.

sya prnh pkai eco punya.naik 2 line.

1y trước

kn..sy pn pnh kne scam ng upt eco sblm ni.tu was2.tp alhamdulillah dh cek ng dip n tell psitif

try jenama lain