Wondering

Assalamualaikum, semua..actually ni dah kali ketiga saya pergi scan kehamilan..lain klinik, lain doktor..walaupun usia kandungan saya masih awal, tapi saya tetap pergi scan sebab rasa ingin tahu yang kuat berserta rasa excited yang teramat..namun yang membuatkan saya bingung ialah setiap klinik yang saya pergi akan mengeluarkan result yang tak sama..dari usia kandungan hinggalah tarikh EDD, ketiga-tiganya berlainan..adakah kerana mood saya yang tidak menentu maka hormon di dalam tubuh boleh mempengaruhi hasil result scan tersebut?mohon pencerahan ya..terima kasih..

1 Trả lời

Samalah. Beza plus minus seminggu je dari tarikh period. So doc mmg amek ikut date period je

5y trước

Alamakk. Hihi. Biasa edd yang scan tu ikut saiz janin.