scan baby boleh ke?

hi assalamualaikum, kalau pregnant usia 5weeks ni boleh dah ke pergi klinik scan baby? untuk tengok keadaan rahim?

4 Các câu trả lời

waalaikumsalam. boleh je scan. saya pun dah 3 kali scan. sbb prnah gugur tahun lepas perasaan takut tu lain mcm sikit 😂 dr suruh dtg lg sebulan utk dgr heartbeat.

1y trước

alhamdulillah, tahniah ☺️

boleh. but ade org 5w, still xnampak apa lagi. some people 5w dh nmpk kantung. so nanti if x nampak apa lagi u akan panic risau overthinking. better lah tgu 8w above.

1y trước

agree. sy baru 5wk, pergi scan smlm cuma ada kantung jer. bby blum nampak lagi. dari smlm over thinking n gisau sgt.. doakan sy geng..

scan awal pun boleh.. better scan 6weeks.. ada kantung ada heartbeat.. lain orang lain badan.. fikir positif ea..