Spotting atau Darah gugur?

Assalamualaikum semua.. siapa yang pernah keluar darah amasa hamil ya? Saya kompius ni darah apa.. spotting biasa atau tanda2 gugur.. skrg 7w6d ... ?.. bln mac lpas pun kluar darah then gugur... macamna nk bezakan ye?

2 Các câu trả lời

better jumpa Dr,nnti dia scan boleh nampak keadaan dalam rahim kita cmana

Banyak ke sikit tu.. better jumpa doc terus. Sbb dh ada sejarah tu

5y trước

Sikit lg stakat ni..sbsar jri klingking... mcm kputihan tp brownish..