34week1day

Assalamualaikum semua.. saya nk tanya.. baru harini saya terasa mcm ada benda bergerak dan timbul dkt bahagian atas miss v tu.. rasa pergerakan baby dkt situ.. adakah ia normal pada 34minggu ni? saya risau sbb ni kandungan pertama jadi takde pengalaman.. celah kangkang dan area perineum pun dh mula rasa sakit2 sengal mcmtu.. normal ke🥺#firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

Saya 30 weeks dah rasa pergerakan dekat bawah mcm cramp pun ye. Risau jugak. Bila tanya nurse/doc dorang kata normal melainkan kalau sakit datang sgt kerap setiap 5-10min atau keluar cecair campur darah atau keluar air tu kena cepat2 pergi hospital

insya Allah xde apa2..tu mknanya bby dh masuk jalan..🥰

😂sy pun sama sis...gerak2 dkt situ😁😁

Normal, kandungan membesar, gitulah.

xde ape tu

normal