Preggy ke tak?

Hi assalamualaikum semua.. Saya nak tny.. Saya dah 27 hari lambat since hari yg sepatutnya saya period. Btw period saya kalau lambat pun sehari dua je. Saya perasan lepas dua minggu period saya lambat so saya test upt tp negative.. Selasa minggu lepas negative.. And harine saya cuba pun negative jugak.. Tp minggu lepas saya mula pening2 loya2 mual2.. and ada rasa mcm cramping semua.. saya ingad nak period.. tp takde jugak cuma keluar lendir warna putih mcm kita habes period tu. Sesapa boleh bantu tak? Planning nak pegi hosp check tp dalam minggu dpn baru free dpt pergi.. Mcm mana ye? ada pape pendapat tak

1 Trả lời

selagi tk period ada peluang lg sis.. test je upt.. gud luck yaa

4y trước

ur welcome sis.. Aminn