pack baju

assalamualaikum semua.. saya nak tanya untuk packing baju baby.. hospital nak dalam satu pack tu sehelai ke dua helai baju ye? #anakfirst

2 Các câu trả lời

Sy packing dlm 1pack tu spasang baju baby, mitten botties, barut, bedung, pampes. Sy buat 3set. Bawak extra bedung dgn extra pampes. Baby wipes pon bawak yg 100pcs. Kalau hospital tmpat sy, labour room bawak pampes ja. Nnti masuk wad baru pakaikan baju kt bby.

Saya bawak 3 helai baju baby. 1 masa dalam labour, 1 lagi untuk bermalam, 1 lagi untuk masa nak balik.