Baby Boy Or Girl

Assalamualaikum semua, saya dah scan and nampak baby boy. Then bila balik rumah mak, mak beria cakap bentuk perut macam baby girl, sebab perut tak sama masa anak first, anak first saya boy, sis dalam delima sekarang, girl or boy tunggu keluar nanti, muka ingat pun girl sebab alahan teruk dari nak first, makanan pun lebih suka manis berbanding masam, so sis tak caya bab-ii ini.. So tunggu je lah waktu melahirkan..

3 Các câu trả lời

masa pregnant sebelum ni semua ingat saya pregnant baby boy sbb bentuk perut and pemakanan, scan pon mostly doc kata nampak boy, tapi saya buat urine test gender jugak yg betul keluar girl 😂

Haha yakinlah dgn scan tp janji baby sihat dh okay dh ❤️

.. pecaya lh kpda scan.. hihihh..