baby bum kecil

Assalamualaikum Semua.. saya dah 5 bulan tapi perut still kecil.. itu normal ka.. ramai tgur.. sedih.. :'(

41 Các câu trả lời

Benda tak perlu sedih. Semua org berbeza. Biarkan mulut mulut itu ok. Kandungan anak keberapa? Selalu yang pertama kedua tu akan kecik sebab perut masih nipis. Bila dah masuk 3 keatas akan lebih besar. Like me.😂

Orang tanya, dah berapa bulan ni? Saya jawab, 8 bulan. Diorang punya reaction, "eeii kecik nye perut!". Takpela perut kecik, janji baby sihat and growing. Perut kecik pun, doctor bagitahu baby dah chubby kat dalam tu 😁

5 bulan perut sy tak nmpk .. 7 bulan bru nmpk .. skrg dah 9 bulan tanye due semua terkejut kate perut kecik .. yg pntg baby n maknye sihat .. tak semestinya perut kecik ank kecik .. perut besar ank besar .

Jangan sedih awak. Stay positif as long baby sihat 😊 jaga kesihatan jangan fikirkan orang lain. Saya pun pun macam awak baby bump kecik masa awal dulu tapi dah nak beranak terlebih lebih besar nyaa huhu

as long doc chck n scan kata baby ok ,mksd ny baby sis ok ,size prut bkn pnntuan baby kita ok ka dak ,sy ok ja 40w2d prut xnmpk2 ,baby kuar shat alhamdulillah ,abaikn mulut org sis ,pk +ve ja ya 😘😘

Xyah sedih la sy pon sma ok ap bby bump xbesar sngt kite pon seng nk gerak xsemua org baby bump mesti besr lau dh msuk 5buln p org ckp t dah 8 9 buln esok baby bump besr ugk so jgn sdih2 ok just enjoy je

Normal sayang saya pun kecik gak perut nya..yang penting anak sihat yayank...anak saya dalam perut normal je sihat keluar semangat tau...smpai sekarang dah 3 tahun badan bumbum

Takyah sedih²..janji ibu n baby sihat..sy dh 32week..tak besar mana pun org tanya kecil nya baby bump..bgus la takde la terdedah sngt..itu kan sebahagian aurat kita..just smile..

As long as baby sihat.. Should be no worries and be sad.. Abaikn je org tegur gitu.. Nti dh beranak.. Perut x kempis org tnye pulak mcm ni "mengandung lagi ke"... Be happy sis

normal sis ... biras saya baby bump kecik semua dok ckp mesti baby dlm perut kecik sekali baby keluar 4.8kg mau terkejut maknyee sebb dlm scan doktor ckp 2.7kg je 😂