Preggy

Preggy dah 19 weeks.. Baby bum still cannot see.. Its normall????

16 Các câu trả lời

dier ikut individu....baby bump saya nampak bila masuk 23 weeks....kalau check up doctor sumer okay dan baby sihat,then jangan bimbang 😊 nanti masuk bulan 6,time tu la baju biasa dah tak muat

6y trước

ouhh.. oky2.. tq

if 1st baby,yes is normal..hehe..24-25weeks,your baby bump will show..but if 2nd baby and above,usually baby bump is easy to show on this time

dulu saya pun macam tu ..masuk 7 bulan baru org percaya pregnant...tu pun org ingat pregnat 3 bulan...sebab perut kecik sgt...

mas pun dh 17 weeks x nmpak baby bum.. member usia lebih kurang. tp dh nmpak bulat jer....

normal kutt. dh 27weeks baru nampak tu pun kecik. hehe ramai tak cya..

yahhh normal. saya 8month pun still ada yg tak sedar im preggy. 😅

normal.. saya dah 22 minggu. org kata xnampak mcm pregnant 😁

me too..Smpai org ckp keciknya perut..

Normal. Sy masuk 7 bulan baru nampak masa anak 1st