Induce Balloon

Assalamualaikum semua , sabtu ni kena serah diri sebab overdue huhuhu. Kena induce balloon, nak tanya mommy kat sini ada tak yang pernah induce balloon and berapa lama balloon tu akan jatuh ? sakit ke tak ? huhu doakan sya ya #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

16 Các câu trả lời

sye masuk pil 2kli.. lngsung xde rse ape2.. skli pkai belon.. Allah.. dri jam 10pg dia pnya skit.. Allah je yg tau . dh kul 7mlm bru hilang . sok hrinye bukak.. dh 5cm.. trus msuk LR.. dkt LR iv lg.....