23 weeks first baby .

Assalamualaikum semua nk tnyaaa normal ke klo di usia kandungan saya 23 weeks ni tidur sehari hnya 2 atau 3 jam saja . Agak agak mommy baby boleh strees ke kt dlm klo saya tk cukup tidur ?? Adakah waktu tidur baby dlm perut sama dengan waktu tidur saya .. maksudnya kalau saya tidur dia tidur kalau saya bangun dia bangun mcm tu ke ? Mintak kongsi pengalaman saya first baby . Terima kasih semuaaa . #bantusharing #jangandibully #ingintahu

1 Trả lời

Waalaikumussalam, mommy tidur 2 atau 3 jam saja dalam 24 jam ke? Kalau mcm tu, tak cukup rehat tu mommy. Better mommy top up tidur waktu siang kejap. At least ada nap time Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers